Workshop-uri şi conferinţe

Unul dintre cele mai importante obiective in calitate de nutritionist este acela de a impartasi cunostintele dobandite pe parcursul educatiei mele, contribuind astfel la conturarea unei constiinte active a importantei alimentatiei sanatoase.

17 Aprilie 2016

Atelierele dedicate copiilor sunt interactive, fiind structurate in functie de varsta acestora, imbinand partea teoretica cu cea practica. Copiii invata prin joc principiile de baza ale nutritiei,identificarea nevoillor si a solutiilor personalizate. Implicarea acestora in atelierele practice ii fascineaza, mai ales cand pregatesc dulciuri sanatoase, cand redescopera bunul gust si gustul bun al alimentelor naturale.

Tema workshop-ului si detaliile organizatorice sunt stabilite de comun acord cu organizatorii.

Workshop-urile si conferintele dedicate adultilor pot acoperi o gama larga de subiecte, in functie de interesele publicului. Exista ateliere dedicate parintilor in cadrul carora acestia invata care sunt principiile alimentatiei sanatoase, cum pot construi un meniu adecvat pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor in functie de etapa de varsta, cum gestioneaza tulburarile de alimentatie, cum personalizeaza meniul copiilor in functie de alimentele existente in meniul zilnic din cadrul gradinitei, scolii.

Atelierele destinate adultilor sunt structurate pe teme diferite, pornind de la nevoile fiecaruia dintre noi (de exemplu: Ce inseamna pentru mine sa mananc sanatos? Detoxifierea intre mit si realitate. Afectiunile cardiovasculare si rolul alimentatiei. Sanatate pielii vine din farfurie? Alimentatia intre preventie si tratament)

 
Alte articole despre: