Un mod inedit de a pregati mousse de ciocolata

Ingrediente: fulgi nuca de cocos, fructe proaspete (caise), mousse de ciocolata, seminte (chia, susan, canepa), crackers (quinoa, porumb, orez).

29 Iunie 2017

Ingrediente: fulgi nuca de cocos, fructe proaspete (caise), mousse de ciocolata, seminte (chia, susan, canepa), crackers (quinoa, porumb, orez).

Mod de preparare mousse de ciocolata:

Jumatate de avocado, jumatate de banana, 2 lingurite miere de albine, 1 lingurita pudra de roscove, scortisoara/vanilie.

Se introduc toate ingredientele in blender pana se obtine o omogenizare perfecta a acestora. Compozitia obtinuta reprezinta solutia perfecta de inlocuire a clasicei crème de ciocolata ce se poate transforma intr-o inghetata sanatoasa si delicioasa daca se introduce in forme speciale la congelator pentru minim 15-20 de minute.

Sugestie de servire pentru mic dejun: tartine cu crackers din cereale integrale, mousse de ciocolata, ce se orneaza cu seminte, fulgi de cocos, fructe proaspete, in functie de preferintele copiilor.

Pofta buna!