Polisano te învaţă cum să-ţi hrăneşti sănătos copiii

Specialiştii Spitalului Polisano din Sibiu oferă la sfârşitul lunii mai consiliere gratuită părinţilor interesaţi să dezvolte o alimentaţie sănătoasă pentru copii.

24 Mai 2016

Specialiştii Spitalului Polisano din Sibiu oferă la sfârşitul lunii mai consiliere gratuită părinţilor interesaţi să dezvolte o alimentaţie sănătoasă pentru copii.

Nutriţionistul Alina Stoica susţine sâmbătă, 28 mai, la Spitalul European Polisano din Sibiu,  două seminarii pe teme de nutriție.

Prima întâlnire, programată la ora 10.00, se adresează celor are vor să devină părinți și are drept temă rolul alimentației în preconceperea unui copil și apoi în timpul sarcinii. Cel de-al doilea seminar, care începe de la ora 13.00, abordează teme despre diversificarea alimentației bebelușului, urmând ca, după ora 15.oo, Alina Stoica să ofere consultații individuale părinţilor interesaţi.

Accesul la seminarii se face gratuit, pe baza unei rezervări, la numărul de telefon 021.9383, anunţă organizatorii.

Alina Stoica, licențiată în biochimie, are o expertiză impresionantă în domeniul biochimiei alimentare și a nutriției sănătoase. Este membră în Ordinul Practicienilor de Medicină Complementară și Alternativă, este calificată și specializată în Schimbarea stilului de viață – Life Style și în Nutriție și Dietetică, masterand în Nutriție și Siguranță Alimentară, în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din București, membru în proiecte de cercetare ştiinţifică în domeniul alimentelor organice și vicepreședinte al Bio Romania – Departamentul Educație Nutrițională.

Proiect: 
Polisano
 
Alte articole despre: