Pas cu pas către sănătatea familiei!

Pas cu pas catre sanatatea familiei… un proiect minunat sustinut de Alina Stoica si Pronat, in cadrul caruia evenimentele lunare din Bucuresti si Timisoara pun bazele educatiei nutritionale la nivel de familie.

1 Martie 2017

Optimismul zilei de martisor vine cu o veste ce vi se potriveste snur la talia sanatatii dumneavoastra.

Pas cu pas catre sanatatea familiei… un proiect minunat sustinut de Alina Stoica si Pronat, in cadrul caruia evenimentele lunare din Bucuresti si Timisoara pun bazele educatiei nutritionale la nivel de familie.

Calitatea de mama a 3 copii, precum si sutele de copii pe care ii intalnesc saptamanal in cadrul scolilor, gradinitelor unde sustin orele de Educatie Nutritionala reprezinta punctul de plecare al acestui proiect. Imi propun sa bun bazele educatiei din punct de vedere nutritional, raportandu-ma la intreaga familie.

De ce nutritia de familie? Dragii mei… fiecare dintre noi merita sansa de a fi sanatos, iar alimentatia este componenta de baza a unui stil de viata armonios si elegant.

A fi sanatos nu inseamna a manca orice, a fi educat nu inseamna a sti orice.

In epoca omului modern, bine informat … citim carti la kilogram, devorand sortimente de colectie, doar ca sanatatea trece pe langa noi la fel ca informatia.

Iluzia traiului bun este similara iluziei de a fi un bun cunoscator. Traind in iluzii te imbolnavesti in mod real.

Un simplu like aplicat unui articol de nutritie nu inseamna ca ne-am lamurit si ca vom trece la actiune, ci faptul ca doar am inteles ca exista un mesaj al schimbarii.

Participa la intalnirile noastre lunare si invata sa fii sanatos!

Te invit marti, 14 martie 2017, incepand cu orele 18.30, la Ramada Bucharest Parc – Terra Grand Ballroom, sa parcurgi pas cu pas catre sanatatea familiei, la conferinta cu tema Nutritia - primul demers catre sanatatea ta.

Evenimentul este sustinut de Pronat, binecunoscut importator si distribuitor de produse ce contribuie la stilul de viata sanatos, companie promotoare a principiilor vietii echilibrate, ce vine in intampinarea nevoiii tale de a deslusi misterele alimentatiei sanatoase, sesizand necesitatea educatiei nutriționale.