Hrisca cu nuci, stafide si coacaze - un mic dejun sanatos

Ingrediente: 40 g hrisca, 2 lingurite de stafide, lingurite de nuci taiate marunt, 2 lingurite de coacaze, 1 lingurita de miere de albine

18 Iulie 2016

Ziua buna se cunoaste de dimineata, mai ales atunci cand putem pregati un mic dejun dejun gustos, sanatos si apreciat de intreaga familie, de la mic la mare.
Hrisca cu nuci, stafide si coacaze
*ingrediente pentru 1 portie*
- 40 g hrisca
- 2 lingurite de stafide
- 2 lingurite de nuci taiate marunt
- 2 lingurite de coacaze
- 1 lingurita de miere de albine
Se fierbe hrisca timp de 20 de minute in apa plata, se adauga stafidele, nucile taiate marunt, coacazele, mierea de albine (dar numai dupa ce se raceste hrisca). Se poate orna cu pudra de roscove, fulgi de cocos.
Pofta buna !