Fursecuri cu brânză

Ingrediente: 100 grame branza, 100 grame unt, 100 grame faina (se poate folosi si faina integrala).

10 Mai 2016

Fursecuri cu branza din lapte de capra sau vaca, in functie de preferinta:
- 100 grame branza (din lapte de vaca sau capra), cu un continut mediu de sare;
- 100 grame unt
- 100 grame faina (se poate folosi si faina integrala)
Se amesteca ingredientele, din compozitia obtinuta se intinde o foaie de grosime aproximativ 1 cm si se pregatesc fursecurile folosind forme diferite. Se pot picta cu galbenus de ou (prepelita sau gaina) si poate sa cada o ploaie de seminte (susan, chia, in), astfel incat sa avem si un aport de Omega-3.
Fursecurile se introduc in cuptorul incalzit, la 150 grade, iar timpul de pregatire este de 20-25 minute.
Ceaiul de catina sau macese, cu miere si ghimbir poate sa insoteasca prietenele fursecuri si micul dejun este gata.
Pofta buna la sanatate!