Alina Stoicafemeie, sotie, mama a trei copii, nutritionist.  Toate acestea se impletesc armonios in viata mea.

Sunt fondatoarea conceptului Nutribalance, unic in Romania, prin care propun conturarea unei educatii asupra importantei alimentatiei in sanatatea fizica, emotionala si intelectuala a fiecaruia dintre noi.

Consider ca nutritia nu trebuie perceputa ca o corvoada, nu trebuie egalata cu dieta de slabire sau ingrasare, regimuri aspre impuse copiilor,ci un determinant al starii de sanatate, o continua investitie intr-un stil de viata echilibrat, in incercarea noastra de a construi un drum armonios si implinit in viata. 

 Mai mult decat atat, alimentatia sanatoasa joaca un rol vital in stabilirea unui echilibru intre minte-trup-suflet, influenteaza starea noastra generala, ne ajuta sa avem o gandire clara,reprezinta suportul nostru energetic de zi cu zi.

Preventia si tratamentul diferitelor afectiuni pornesc din farfuria noastra.

Activitatea desfasurata zilnic presupune consultatiile individuale (pentru toate categoriile de varsta), cat si implicarea in proiecte de educatie nutritionala si cercetare in domeniul alimentatiei.

Sunt nutritionist, licentiata in biochimie, Membru in Ordinul Practicienilor de Medicina Complementara si Alternativa si detin o varietate larga de specializari, menite sa imi sustina activitatea desfasurata zilnic.

Îmi doresc să am sufletul limpede pentru a dărui gust bun şi bun gust în ceea ce fac, animându-mi dorinţa prin dragoste, feminitate, maternitate şi profesie ca slujire.