Consultaţii individuale

Cat de importanta este starea ta de sanatate? Cat investesti in sanatate? Care este planul tau de sanatate?

18 Aprilie 2016

Metabolismul fiecarei persoane este unic si, prin urmare, alimentatia trebuie sa fie personalizata. In cadrul consultatiilor individuale, vom elabora impreuna recomandari de nutritie in functie de stilul de viata, simptomatologia curenta, istoricul familiei, analize medicale, si, nu in ultimul rand, tinand cont de ceea ce va place/displace sa mancati, intrucat hrana trebuie perceputa ca o completare armonioasa a vietii de zi cu zi, mesele reprezentand timp pretios petrecut alaturi de cei dragi, cu mancare gustoasa si sanatoasa!

Programul de nutritie este personalizat in functie de tipul de alimentatie adoptat (variat, lacto-vegetarian, vegetarian, raw vegan), dar in acelai timp si de starile fiziologice, precum sarcina sau alaptarea, de afectiunile sau simptomatologia curenta.

Alimentatia sanatoasa reprezinta totodata o metoda de tratament ce este esentiala in tratarea variatelor afectiuni cu care se confrunta omul modern. Astfel, ofer consultanta nutritionala pentru elaborarea programelor de alimentatie in cazul starilor patologice - pornind de la starile de oboseala, afectiuni ale sistemului nervos (depresie, anxietate, nevroze), boli cardiovasculare si pana la afectiuni ale pielii, obezitate, diabet sau boli mai grave.

Cresterea armonioasa a copiilor este determinata de obiceiurile alimentare adoptate de acestia de la varste fragede.

Pornind de la obiectivele pertinente stabilite impreuna cu familiile copiilor elaborez programe de nutritie personalizate pentru copii, implicandu-i si pe cei mici in stabilirea detaliilor,in functie de alimentele preferate, de dorinta de a consuma sau de a evita anumite alimente. Prezenta acestora in bucatarie va fi o adevarata incantare.

Alimentatia sanatoasa reprezinta cheia preventiei, dar este esentiala si in procesul de vindecare a diferitelor afectiuni cu care se confrunta omul modern....

Dependentele cu care se confrunta adolescentii (dulciuri, fast food, bauturi carbogazoase) programul dezorganizat al meselor, supraponderabilitatea, anorexia, bulimia nu trebuie ignorate si intalnirile individuale ii ajuta sa constientizeze, sa aduca un plus sanatatii prin schimbarile pe care le vor adopta.

 
Alte articole despre: