Când mâncarea poate fi un adevărat medicament...

Va invit marti, 14 martie 2017, incepand cu orele 18.30, la Ramada Bucharest Parc – Terra Grand Ballroom, sa parcurgeti, pas cu pas, drumul catre sanatatea familiei, la conferinta cu tema Nutritia - primul demers catre sanatatea ta.

3 Martie 2017

Nutritia - primul demers catre sanatatea ta

V-am vorbit ieri despre un proiect minunat. Pas cu pas catre sanatatea familiei… sustinut de Alina Stoica si Pronat, in cadrul caruia evenimentele lunare din Bucuresti si Timisoara pun bazele educatiei nutritionale la nivel de familie.

Va invit marti, 14 martie 2017, incepand cu orele 18.30, la Ramada Bucharest Parc – Terra Grand Ballroom, sa parcurgeti, pas cu pas, drumul catre sanatatea familiei, la conferinta cu tema Nutritia - primul demers catre sanatatea ta.

Va astept sa fiti alaturi de mine, confirmand participarea la eveniment, printr-un mesaj in privat, cu datele dumneavoastra de contact (nume, numar de telefon si adresa de email). Primii 100 de doritori au loc garantat!

Dar din Dar se face Rai, spune o vorba inteleapta.  Iar mancarea sanatoasa poate fi un adevarat medicament pentru trup, minte si suflet!

 

”Doar ceea ce este mai bun era suficient de bun ca să devină un produs Pronat!”

Poveste de succes. Viata sanatoasa. Pretuire. Daruire. Sanatate. Profesionalism. Nu sunt simple vorbe, ci valorile in jurul carora s-a cladit o poveste. Despre viata, despre oameni si pentru oameni. 

”Doar ceea ce este mai bun era suficient de bun ca să devină un produs Pronat!”. Această deviză a domnului Emanuel Popa, fondator și proprietar Pronat, a făcut să apara o poveste frumoasă, iar firma a crescut progresiv, de la an la an, și datorită experienței antreprenoriale acumulate în peste 20 de ani de comerț și producție.  

Povestea Pronat nu incepe cu a fost odata ca niciodata... S-a nascut, cu sapte ani in urma, din crezul si din dorinta de a oferi oamenilor produse naturale si de a-i invata sa traiasca sanatos. Categoriile vizate au fost alimentele, suplimentele alimentare și cosmeticele: toate trebuiau să fie ”fără E-uri” dacă urma să aibă loc în portofoliul Pronat.

Actualmente Pronat are peste 90 de furnizori, în întregime din zona comunitară, peste 350 de parteneri recurenți și cateva milioane de  produse vândute. Piața internă este dată de mixul de canale de distribuție: comerțul bio specializat, lanțurile internaționale și de asemenea comerțul online. De curând Pronat a ales să îți îndrepte atenția și spre zona HoReCa, propunându-și să impulsioneze consumul de produse bio și pe aceste segmente.

Natura are întotdeauna dreptate!